RIVO RIITTA, HÄRSKI HENNA, SIVEÄ SIRPA, KUKA SINÄ OLET?

bg-loobookTämä hauska seurapeli naisille tarjoaa välillä rohkeita ja aina viihdyttäviä hetkiä. Tuhmat Tytöt luo uskaliaalla otteellaan ystäväporukkaan iloista yhteishenkeä. Peli, joka pursuaa mehukkaita paljastuksia ja kuumia keskusteluja, takaa nauruntäyteiset hetket! 
Tuhmat Tytöt -pelissä on kaksi osiota: ensimmäisessä porukan jäsenten kesken arvaillaan, kuka on porukan hurjin ja kuka taas siveellisin. Toisessa osiossa päästään nauttimaan mehukkaista paljastuksista.

"Impro yllätti jälleen positiivisesti uusilla Tuhmat tytöt -korteilla. Kysymykset noudattelivat Impron tyyliä uskaliaan hauskoilla kysymyksillä, jotka tarjosivat viihdykettä, monet naurut ja lukuisia mehukkaita paljastuksia. Jos etsit hauskaa viihdykettä tyttöjen iltaan, niin suosittelen ehdottomasti Impron Tuhmat tytöt-kortteja!"
Tuhmat_Tytot_kuvat_landing_page_2
Arvaus

Arvaus

Pelin aloittaa pelaaja, joka on viimeksi harrastanut seksiä. Hän nostaa päällimmäisen kortin Arvaus-pakasta ja lukee ennalta peliporukassa määritellyn (1-4) kohdan ääneen muille. Tässä osiossa koitetaan arvata kuka pelaajista todennäköisemmin toimisi kortin määrittelemällä tavalla (voit valita myös itsesi). Pelivuorossa oleva pelaaja antaa kaikkien miettiä hetken jonka jälkeen vastaukset paljastetaan osoittamalla sitä henkilöä joka sopii parhaiten annetun kysymyksen vastaukseksi. Kysytty kortti laitetaan pakan alimmaiseksi ja äänet lasketaan jotta selvitetään kuka tai ketkä nostavat Paljastus-kortin.  Jatka vaiheeseen Paljastus

Paljastus


Pelaaja joka sai eniten ääniä Arvaus- kohdassa pääsee paljastamaan kortissa annetun kohdan muille pelaajille. Hän nostaa Paljastus-pakan päällimmäisen kortin ja lukee ennalta sovitun numeroidun kohdan (1-4) ääneen ja paljastaa muille pelaajille kortissa annetun tehtävän. Paljastuksen jälkeen pelaaja laittaa kortin pakan alimmaiseksi ja peli jatkuu myötäpäivään kiertäen. 

Huom! Mikäli paljastus olisi liian kuumottava ja puolison siskokin sattuu olemaan peliporukassa, niin ei hätää! Voit nostaa tarvittaessa uuden kortin, mutta näin voit tehdä vain kaksi kertaa pelin aikana. 
Tuhmat_Tytot_vaaka_landariin

Pelivalmistelut

Peli toimii parhaiten kun sitä pelataan 2-10 hengen voimin ja keston voi jokainen porukka määritellä itse. Pelataksesi tarvitset vain hyvää seuraa  ja nämä kortit  et mitään muuta! Peli sisältää  50 Paljastus-korttia (jokainen kortti sisältää 4 eri kysymystä), 50 Arvaus-korttia (jokainen kortti sisältää 4 eri kysymystä) sekä säännöt.

PELIN TAVOITE

Pelissä ei kerätä pisteitä eikä etsitä voittajaa. Pelin tavoitteena on oppia uusia asioita sekä itsestä että muista pelaajista, sekä tietenkin kuulla mitä se hyvä kaveri on salaillut vuosikausia ja onko se sittenkin värittänyt tarinoitaan. Pelin loputtua et saatakaan enää olla ainoa joka on matkustanut pummilla ja harrastanut seksiä julkisella paikalla! 

JUOMAPELIKSI

Peliä voi pelata juomapelinä seuraavasti: joka kerta, kun pelaaja tai pelaajat nostavat Paljastus-kortin, joutuvat he kumoamaan yhdessä sovitun juoman kurkkuunsa. Tässä toimii hyvin esim. shotit! Varoituksen sana: Virittäydy valmiiksi ylimääräisiin paljastuksiin ja sammakoihin mitä saattaa tupsahdella🤣

Luuletko että ystäväsi säädyllinen Sanna on oikeasti niin puhtoinen kuin väittää olevansa? Että hän ei ole koskaan ollut mustasukkainen, tai pitänyt alastonkuvia puhelimessaan? Puhumattakaan pimeän verkon pauloista tai salaa haaveillut seksistä liikunnanopettajan kanssa? Entä hyödyntänyt vetovoimaansa saadakseen ilmaisia drinkkejä vastakkaiselta sukupuolelta tai antanut sinulle vain vähän käytetyn tavaran lahjaksi? Pelaa kierros tätä modernia Totuutta ja Tehtävää ja ota selvää!

LAITETAANKO YKSI PELI KYYTIIN?

Älä enää epäröi! Tuhmat Tytöt -peli on täydellinen valinta piristämään kaveriporukan hetkiä! Olipa suunnitelmissa etkoilua, baari-iltaa, piknikkiä tai naisten iltoja, tämä peli takaa hauskanpidon. Kaksiosainen peli tarjoaa rohkeita paljastuksia ja naurua, sopien täydellisesti myös pikkujouluihin. Osta kaverille lahjaksi tai itsellesi kotiin ja tee jokaisesta tapahtumasta ikimuistoinen! 
Tuhmat_Tytot_vaaka_landariin_1

PELAAJILTA KUULTUA:

“Aivan mahtava peli tyttöjen iltaan. Uusia yllättäviäkin asioita tuli ystävistä esille. 
Todella hyvää vatsalihastreeniä naurun kanssa. 
Suosittelen!”

Susa

Uutta tietoa ystävistä

“Kummasti alkoi pelin aikana hiki valua selkää pitkin ja suuta napsaamaan. Paniikkinappulan käyttö kävi mielessä kerran jos toisenkin. Kumppanin kanssa kannattaa kokeilla, jos haluaa lisää jännitettä parisuhteeseen. Vaikutus on instant hymy ja sen välitön hyytyminen.”

Arto S.

Silmiä aristava kokemus

“Saatiin kavereiden kanssa kunnia olla osana testiporukkaa, ja voin kertoa että tässä oli sitä jotain! Saatiin tietää toisistamme asioita mistä ei muuten ikinä ehkä kehdattaisi edes jutella :D Jatkoon!!”

Sonja L.

Hävytön peli!